Isorocket Flieger

rocketseal

Met de themisch bruggenvrije speciale sluiting rocketseal wordt het schroefkanaal met de ontmanteling van de steiger en het inkorten van de ankerbehuizing perfect en duurzaam gesloten.

Nu aanvragen

Rocketseal

 • Productbeschrijving

  Met de themisch bruggenvrije speciale sluiting rocketseal wordt het schroefkanaal met de ontmanteling van de steiger en het inkorten van de ankerbehuizing perfect en duurzaam gesloten. De rocketseal is niet alleen een sluiting, maar beschikt over een schroefverbinding naar de rocketbody, die steeds weer geopend en gesloten kan worden. In de constructie is het schroefkanaal verdeeld in achter elkaar liggende luchtkamers die voor een thermische brugvrijheid zorgen. De kop beschikt over een roestvrij stalen inzetstuk voor de opname van een inbussleutel voor de betreffende montagestap, deze kop voorkomt zelfs effectief "doorslippen" bij ankerpunten die langdurig niet geopend werden. Niet zomaar een “stop” maar doordachte kwaliteit in een perfecte constructie, van hoogwaardig kunststof, die met alle gangbare gevelkleuren kan worden “overgekwast”. Bij vernieuwde steigers wordt de speciale sluiting er gewoon uitgedraaid en is het isorocket® steigeranker weer startklaar.

 • Technische gegevens

  Geschikt voor alle isorocket® steigerankers.

  Artikelnummer: 5.1.100

Wilt u meer weten?

Wij informeren u graag gedetailleerd over de unieke voordelen van het permanente steigeranker isorocket®.

Informatie / bestelling

U bent net zo enthousiast over isorocket® dan wij en wilt deel gaan uitmaken van de rocketstory? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe handelspartners in Nederland! Positioneert u zich als innovatieve probleemoplosser en ga met ons in zee – dat rockt! Voor vragen en meer informatie belt u met +49 4473 9495-0 of mailt u naar rocketpartner@isorocket.de.

 • Anstrich

  Schonere schilderswerkzaamheden om het isorocket® permanente steigeranker.

 • Ablängen

  Op lengte maken van het schroefkanaal met de rocketcutter (speciaal gereedschap uit de montageset).

 • Verankerung

  Veilige verankering van de steiger met het isorocket® permanente steigeranker.

 • Kraftaufnahme

  Perfecte krachtabsorptie per montagepunt.

 • Dämmung

  Schoner verwerken van het isolatiemateriaal. Ideale lastoverdracht zorgt voor stabiliteit.