Isorocket Flieger

Montageset Extended

De juiste keuze bij gevels, die een ETICS-verdubbeling krijgen.

Nu aanvragen

Montageset Extended

 • Productbeschrijving

  Voor vakkundige en veilige bevestiging van ons isorocket® permanenten steigeranker is speciaal gereedschap nodig. Met de isorocket® montageset Extended maakt u de juiste keuze, wanneer het special om een ETICS-verdubbeling gaat. De belangrijkste onderdelen van de montageset zijn het inkortapparaat rocketcutter en de montagesleutel rocketkey. De rocketkey is voor het veilig bevestigen van de ankerbehuizing op de lastverdeelplaat. Maar ook de lastverdeelplaat zelf en de rocketseal sluiting kunnen met behulp van de rocketkey probleemloos worden bevestigd. Het montagekransverlengstuk rocketring en de inbusverlenging rockethex verlichten hierbij het werken in een bestaande isolatielaag. Het inkortapparaat rocketcutter zorgt voor het netjes verwijderen van de overstekende kunststof hals van de ankerbehuizing op gevelniveau. Zo houdt u altijd een perfecte en gelijkmatige look, zonder dat de gevel of het pleisterwerk wordt beschadigd. Met zaag voor isolatiemateriaal en platte beitel, het kitpistool, de schroefsleutel en bit en bitverlengstuk beschikt u over andere nuttige gereedschappen, die nodig zijn voor de optimale verwerking van het isorocket® steigerankersysteem bij een ETICS-verdubbeling.

 • Technische gegevens

  Geschikt voor alle isorocket® steigerankers.

  Artikelnummer: 9.9.920

 • Leveringsomvang

  1 set bestaat uit:
  Inkortapparaat rocketcutter, montagesleutel rocketkey, kitpistool rocketgun, bitinzet rocketbit, bitverlengstuk rocketbit magnetic, inslaghulp rocketslam, schroefsleutel rocketwrench, schroefborging rocketfix, speciale inbusverlenging rockethex, montagekransverlengstuk rocketring, isolatiemateriaal zaag rocketsaw, platte beitel rocketchisel

Wilt u meer weten?

Wij informeren u graag gedetailleerd over de unieke voordelen van het permanente steigeranker isorocket®.

Informatie / bestelling

U bent net zo enthousiast over isorocket® dan wij en wilt deel gaan uitmaken van de rocketstory? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe handelspartners in Nederland! Positioneert u zich als innovatieve probleemoplosser en ga met ons in zee – dat rockt! Voor vragen en meer informatie belt u met +49 4473 9495-0 of mailt u naar rocketpartner@isorocket.de.

 • System Concrete

  De isorocket® Concrete-serie is speciaal voor toepassing op beton conform DIN 4426 (Duitse norm) ontwikkeld.

 • Ablängen

  Op lengte maken van het schroefkanaal met de rocketcutter (speciaal gereedschap uit de montageset).

 • Anstrich

  Schonere schilderswerkzaamheden om het isorocket® permanente steigeranker.

 • Verankerung

  Veilige verankering van de steiger met het isorocket® permanente steigeranker.

 • Stopfen

  Aanbrengen van de thermische bruggenvrije afdichtplug.