Isorocket Flieger

Steigerbouwers

isorocket® is het beste steigeranker aller tijden ... omdat hij door professionals voor professionals werd ontwikkeld.

De veilige en functionele plaatsing van bouwsteigers is een van de belangrijkste taken, niet alleen voor een probleemloos bouwproces, maar vooral voor de bescherming van alle aan de bouw deelnemende contractpartners. Een grote verantwoordelijkheid die u als steigerbouwer dagelijks moet nemen. isorocket® betekent in deze context niet “meer” verantwoordelijkheid, maar verantwoordelijkheid die beter te nemen is, want isorocket® permanente steigerankers voldoen als enig toegelaten permanente ankersysteem aan de verhoogde lastopname van de DIN 4426 (Duitse norm) voor beton en metselwerk (zie ook Systeemvergelijking). Dat is compromisloze veiligheid, waarmee u zich als innovatief en modern gespecialiseerd bedrijf duurzaam kunt positioneren.

De traditionele steigerschroeven zijn goedkoop en steeds weer voor de bouw te gebruiken, maar ze vormen ook een risico voor steiger, mens en gevel, omdat de vereiste lastoverdracht op geen enkel moment wordt gewaarborgd. De investering in isorocket® is een investering in meer veiligheid, beter stressvrij werken en perfecte gevelbescherming. En dat niet in de laatste plaats door de mogelijkheid van willekeurig hergebruik - ook afhankelijk van type steiger en rastermaten (XtensionKit). 

De verantwoordelijkheid voor de steiger kan alleen worden gedragen door de steigerbouwer, daarom moet u ook de montage van bijpassende permanenten ankersystemen nooit aan andere contractpartners (gevelbouwers) overlaten, om eventuele Garantieverbintenissen uit te sluiten.

De standpunten van de verschillende contractpartners hierover liggen (helaas) nog altijd uit elkaar. Wij kunnen de bevoegdheidskwestie op dit moment niet oplossen, maar in elk geval het probleem in het belang van iedereen ontzenuwen: maak gewoon gebruik van onze Montageservice.

isorocket® voor steigerbouwers

 • ontwikkeld door professionals voor professionals in de bouw
 • Positionering als modern, innovatief gespecialiseerd bedrijf
 • uniek systeem met toelating voor beton en metselwerk (DIN 4426 / Duitse norm)
 • x-voudig hergebruik praktijk-conform uitgevoerd (XTensionKit)
 • compromisloze veiligheid in de bouw
 • bescherming van mens en steiger in het bouwproces
 • De verantwoordelijkheid dragen die alleen steigerbouwers kunnen dragen

Toepassingsvideo

Teaser Anwendungsvideo

Verdere informatie

Wilt u meer weten?

Wij informeren u graag gedetailleerd over de unieke voordelen van het permanente steigeranker isorocket®.

Informatie / bestelling

U bent net zo enthousiast over isorocket® dan wij en wilt deel gaan uitmaken van de rocketstory? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe handelspartners in Nederland! Positioneert u zich als innovatieve probleemoplosser en ga met ons in zee – dat rockt! Voor vragen en meer informatie belt u met +49 4473 9495-0 of mailt u naar rocketpartner@isorocket.de.

 • Ablängen

  Op lengte maken van het schroefkanaal met de rocketcutter (speciaal gereedschap uit de montageset).

 • System Concrete

  De isorocket® Concrete-serie is speciaal voor toepassing op beton conform DIN 4426 (Duitse norm) ontwikkeld.

 • Verankerung

  Veilige verankering van de steiger met het isorocket® permanente steigeranker.

 • Stopfen

  Aanbrengen van de thermische bruggenvrije afdichtplug.

 • Anstrich

  Schonere schilderswerkzaamheden om het isorocket® permanente steigeranker.